16 Ocak 2014 Perşembe

Diyetisyen

Bir sporcu olmak zor bir iştir . Eğer beden ve zihin hem fiziksel hem de zihinsel olarak bakmak gerekiyor değil sadece, aynı zamanda zirve durumda vücudunuzun korumak için , sizin besleyici alımının dikkat çekmek gerekir .
Bir Spor Diyetisyen kariyer alarak kolay değildir . Sadece o daha bir sürü varken , insanlar yemek ve ne karar değil. Bir spor beslenme uzmanı , her bireyin ihtiyaçlarına uygun kişiselleştirilmiş diyet planları ,diyetisyen bursa.
Bir spor Diyetisyen kariyer tatmin edici bir kariyer ama kolay değil ve nitelikli hale önce eğitim ve öğretim saatlerce gerektirir . Lisans derecesiilk etapta Beslenme ,Siz eğitim ve niteliklerindoğru türde almak için Diyetetik Eğitim ( CADE ) için Akreditasyon bir Amerikan Diyetetik Derneği'nin Komisyonu katılmak zorundadır . Ayrıca sertifikalı olarak devam edebilir . Sertifikalı olmak için bir Spor Beslenme okuldan mezun olmak veilgili profesyonel düzeyde yaklaşık 900 saatlik bir denetimli staj gerekir . Gıda ve Diyetetik gereklidir vebeslenme derslerin birçok Matematik ve Fen ile ilgili . 

Bu nedenle, Biyoloji , Kimya , Psikoloji ve Bilgisayar Bilimleri nitelikler iyi bir yerine size duracak .Bir spor beslenme programınındoğru türünü reçete edebilmek için , kendi diyet , kişisel performans yeteneği ve fizyolojik makyaj için her bireyi değerlendirmek ve değerlendirmek gerekir . Bunlar dikkate tıbbi geçmişi , hastalıklar , yaralanmalar ve fiziksel stres almak ve doğru Beden Kitle İndeksi (BKİ ) hesaplamak gerekir edebilmek gerekir .
Amerikan Diyetetik Birliği tarafından yönetilen bir sınav daha sonra geçmiş olması gerekir ve sertifikasyon korumak için bir kez her 5 yılda bir onaylanan sürekli eğitim programından 75 kredi saat kazanmak gerekir . Bazı Devletler, ayrıca lisanslı bir spor beslenme gerektirir . Ruhsatlandırma gereksinimleri yüzden sizebaştan uygulamaya gidiyoruz hangi devlet karar vermeniz gerekir devletten devlete değişir . Ruhsatlandırma Size profesyonel başlıklarını kullanmahakkı verir .
Spor Beslenme Ayrıca avukat mümkün olacak ve sporcu yetiştirmek için gereklidir. Sen iyi kişilerarası , iletişim ve dinleme becerisine sahip olmalıdır . Ayrıca beslenme , bilim ve tekniğinen son güncel tutmalısınız ve besin takviyeleri kullanmak için zaman sağlam bir anlayışa sahip olmalıdır , ve onlar için ne .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder