17 Ocak 2014 Cuma

10 Şeyler Kadınlar bilmeden onların ilişki Hurt Yapabilirsiniz


Kadınlara yönelik " hain " olmakHepimiz onlar nedense onlara karşı rekabet konum gibi kadınlar gerçekten diğer kadınlara karşı anlamına alınabilir nerede , gördüm ? Birbirlerini gerçekten ortalama sözler söylemek , ya da arkalarından kötü konuşmak nerede . Davranış Bu tür gerçekten sadece onun çirkin yüzünü gösteren , ve kendi bakış itibaren sahte çıkıyor . O büyük olasılıkla aşıksevgi dolu ve şefkatli bir kadın olmak için onu dışarı boya olmayacaktır .
Eşlerinin ithamÇok yaygın bir şey kadınlar düzenli sonra da onun fikriydi sanki ile onlaradamın üzerinearızayı kayması , diğer kızlar kendilerini karşılaştırmak olduğunu . Ne olursa olsun o aslında bile göğüsleri güvensizlik kadından , ne kadar ince, güzel görünümlü ,psikolog izmir ya da büyük gördü olsun diğer kadınlarla kendilerini kontrast olacaktır .

Bazen kadınlar hazır almak için uzun bir zaman alabilir . Onlar geç değildir böylece daha fazla bakım önceden gereklizaman verilmiş olmalıdır . Erkekler kontrol olmak ister ve onun zamanlama berbat olur, kontrolden onu koyar . Bu kolayca onun hayal kırıklığı bölümünü açıklayabilir , o bazı kontrolünü kaybetmiş olmasıdır . Başka kimse erkekler genellikle hazırlamak vekapı dışarı olmak için daha az zaman alır gibi , uzun bir süre bekleyen seviyor söz.

 
Kadınlar her şimdi ve sonra bir şey düşünmüyor bile , onların adam " Watcha düşünme " ,soruyu soracaktır. Adamlar sadece orada oturup bir şey düşünmek değil muktedir bir yeteneği var . Onlar beyin ve sadece " melodi dışarı " kapatabilirsiniz . Üzerinde şeyleri analiz ve o derin bir şey düşünüyor , ya da o konuda ne düşündüğünü savunmak değil zaman o seni kapatıyor varsaymak çalışın . O sadece imar edildi
Erkekler psişik değil , ancak sık sık kadınlar onları olmasını bekliyoruz . Erkekler kendilerine ya da ne anlama geldiğini biliyor nasıl farkında olmak bekleyenyaş eski eğlence yarardan fazla zorluk içine herhangi bir ilişki yol gidiyor. Beyler sözler söyleniyor tam olarak ne demek nerede , doğrudan konuşmak istiyorum . Bazen kadınlar adam kendi düşüncelerini tam olarak anlamak için beklemek , ya da bir şey başka bir şey geliyordu . Kadınlar birbirleriyle kelime ve empati kullanarak konuşmak . Onlar erkekler bu empatibilgiye sahip değil, doğrudan iletişimi tahmin olmadığını anlamak gerekir . , Doğrudan iletişim verildiğinde erkekler onları anlamak için bekliyor , ya da onu o nasıl hissettiğini anlamak için bekliyor haksız olabilir . Bu konuda açıkça konuşmaya sopa ile en iyisidir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder