17 Ocak 2014 Cuma

Bir Uygulama Psikolog Ne Yapar

Onları Bireyler daha verimli hayat ve ruh ve sağlık sorunları ile başa çıkmak için öğrenmek Üstesinden Yardım için Frank Luzzi , klinik beceri ve mesleki eğitim gibi Practising psikologlar gerekli var . Onlar Graduate School yıl ve Denetimli eğitim yıllar sonra Onların Çeşitli devletlerin bir lisans alırsınız. Onlar lisanslı olduktan sonra , onlar psikoterapi ve değerlendirmeler dahil çeşitli hizmetler sağlamak mümkün olabilir .




Onlar yılın kişinin benzersiz özellikleri , değerleri , Durumlar , ve hedeflerini göz önünde bulundurarakson ve en iyi mevcut araştırmalara dayalı farklı Teknikleri kullanarak insanlara yardım .Bir doktora derecesi ile psikolog ( EDD veya PsyD a Ya ) lisans aldıktan sonra eğitim ve öğretim yılında 7 yıl harcamaları yıllık ortalama dereceleri hangi sağlıkalanındaki tüm profesyoneller arasında eğitiminen yüksek seviyelerinden birini edinin .Ne Psikologlar DoPsikologlar Bireylerinçok çeşitli yardım ve sağlıkla ilgili sorunları bir dizi tedavi . Onlar , endişeli , depresif ya da zaman önemli Dönem kızgın hissettim , veya bazı fiziksel sağlık veya kişisel Hayatları rahatsız olan bir kronik durum için yardıma ihtiyacım Çünkü bazı insanlar bir psikoloğa başvurun . Kısa menzilli sorunlar Nisan karşılaşan Diğer insanlar Onlar böyle , sevilen birininölümü Kederli bir işini kaybetme , ya da üzüntü , yalnızlık , psikolog bursa
ya da başarısızlık başka türü olarak yönetmek yardıma ihtiyacım var . Onlar Bireyler , stresli durumların üstesinden bağımlılığı ile başa çıkmak , kronik hastalıkların kontrol ve engelleri Onları engel aşmak için öğrenmenize yardımcı CAN elde Onların hedefleri bu.

Onlar aynı şekilde yönetmek ve Çeşitli Değerlendirmesi ve testleri yorumlamak için eğitilmiş belirli koşulları tanısında yararlı veyabir şekilde THINKS ilgili daha fazla birey yıl söyle , davranır ve hisseder . Bu tür testler bilişsel CAN güçlü ve zayıf yönlerini , nöropsikolojik işleyişi , entelektüel beceriler , kişilik özellikleri , meslek tercihi ve yetenek değerlendirildi .Nasıl Psikologlar YardımBireyler hayatlarını güzelleştirmeye yardımcı olarak, psikologlar yıl kanıtlara dayanmaktadır Bu tedaviler dizi kullanın . Çoğu zaman, psikologlar da konuşma terapisi olarak adlandırılan, psikoterapi kullanın . Orada çeşitli terapi stilleri bir sayıdır, amaprofesyonel iyi adres bireysel yılki sorunların can hangi türünü seçmek içinbiri olacaktır .

 O en iyihastanın tercihleri ​​ve Özellikleri uyar Hangi seçeceksiniz .Tedavisininen yaygın türlerinden bazıları , Davranışsal , kişilerarası , bilişsel , bilişsel -davranışçı , psikodinamik , hümanist , iki veya daha fazla stilleri bir arada yer alıyor .Terapi Tek bir kişi , çiftler ,bütün aile , ya da diğer gruplar için olabilir . Bazı psikologlar Koşullar İçeren Duygudurum Bozuklukları , ağrı ve anksiyete bir dizi için etkili olduğu tespit edilmiştir hipnoz eğitimi uygulandı .Belirli koşullar için , ilaç artı terapi iyi çalışacak bir tedavi kombinasyonudur . Ilaç belirgin fayda Olanlar , psikologlar içinIlaç yararlanın insanlar için, psikologlar , Birinci Basamak Hekimleri , Psikiyatristler ve Bunların genel tedavi pediatrist ile çalışır . Iki devlet , New Mexico ve Louisiana , ek , özel eğitim ile lisanslı psikolog tür depresyon ve anksiyete gibi duygusal ve Ruh Sağlığı Bozuklukları , geliştirin İlaçlarlistesinden reçete için izin Yasaları var .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder